avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de circulatie aplicata in Slovenia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de circulatie aplicata in Slovenia

buna ziua,sotul meu a luat o amenda pe Slovenia,la regimul circulatiei, foarte mare.3760 euro pe care nu am putut=o platii,Doresc sa stiu daca se transfera dupa un an in tara, si daca avem posibilitatea platirii, atunci ,la adm financiara, prin poprirea pe salarul lui,esalona,sau ce se poate intampla.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 17:34, 22 Decembrie 2011
sigur se va cere executarea amenzii.
Conducatorii auto care primesc o amenda intr-un stat membru UE, dar au masina inregistrata in alta tara membra UE, vor putea fi identificati cu usurinta si nu vor mai scapa de plata amenzii. In concret, amenzile vor fi platite de conducatorii auto si pentru infractiunile de trafic, inclusiv pentru cele mai frecvente: viteza excesiva, nerespectarea culorii rosii a semaforului, neutilizarea centurilor de siguranta si condusul sub influenta alcoolului.
Vedeti
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cariera..admitere inm sau in magistratura!!! smart_x071980 smart_x071980 Va rog mult de tot sa imi spuneti daca o persoana care a fost sanctionata administrativ cu amenda, potrivit legii penale (conducere auto cu permisul suspendat ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie marius1991 marius1991 Am si eu o dilema...am trecut pe culoarea rosie a semaforului #-o si la mine in oras sunt camere care supravegheaza traficul, eu eram cu o masina care e ... (vezi toată discuția)
Neoprirea la agentul de circulatie. CGSebastian CGSebastian Etapele sunt urmatoare: Deplasandu-se pe drumul A, conducatorul X ruleaza cu o viteza peste limita maxima admisa, din fata sa vine o masina a politiei dotata ... (vezi toată discuția)