avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit lista microintreprinderi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

lista microintreprinderi

va rog frumos imi puteti da si mie cateva exemple de microintreprinderi care la inceput au avut pana in 9 angajati si cifra de afaceri pana in 100.000 de euro si dupa au depasit nr de angajati si cifra de afaceri?am nevoie de o microntreprindere pentru licenta..trebuie sa calculez impozitul pe profit si venit si trb sa fac o analiza intre cele 2 situatii..va rog frumos
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 02:39, 23 Decembrie 2011
Pentru a nu fi considerat reclama in forum raspunsul la aceasta intrebare, am sa va trimit un MP si voi inchide acest subiect.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la impozitul pe venit la impozitul pe profit klm0909 klm0909 Buna ziua, Firma noastra este platitoare de imp. pe venit. Daca in luna septembrie 2016 am depasit pragul de 100.000 eur cifra de afaceri, pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare vector fiscal Atonn Atonn BUNA ZIUA, Va rog sa ma lamuriti, daca se poate, CUM si CAND se schimba vectorul fiscal din impozit pe venit in impozit pe profit??? Cu respect! (vezi toată discuția)
Depasire prag 220000 lei ca gps gps buna ziua! daca in luna septembrie avem CA peste 220000 lei, ce declaratie se depune si cand? momentan depunem declaratiile 100 si 300 trimestrial, si suntem ... (vezi toată discuția)