Sunt membru de sindicat cu cotizatia platita la zi. Au fost date cadourile de Craciun, dar eu am fost exclus,fara un motiv anume. Banuiesc ca datorita unui proces pe care il am cu Sindicatul, solicitand sume reciproce..
Este aceasta discriminare? Pot actiona Sindicatul si liderul solicitand daune morale?
daca sunteti membru cotizant, cu cotizatia la zi, da, puteti cere daune...ar trebui sa ne dati mai multe amanunte despre procesul pe care il aveti cu sindicatul...
Sunteti membru de sindicat de destul timp? (de exemplu daca se dau premii pe anul 2011 si dvs sunteti membru dupa jumatatea anului 2011, se poate sa fiti 'sarit' fiindca se considera ca nu ati cotizat suficient).
Poate se dau cadouri pentru copiii angajatilor. si dvs nu aveti copii.
Poate neintentionat ati fost omis.
Daca ce am scris mai sus nu corespunde situatiei dvs, este rea intentie.
Va recomand sa semnalati in scris situatia conducerii sindicatului!
Printr-o hotarare a Comitetului Sindicatului, mi s-a acordat un procent din drepturile castigate in instanta (pe vremea aceia eram lider).Intre timp,am fost schimbat, iar noul lider nu a mai continuat punerea in executare a hotararilor judecatoresti, a tot amanat fiind pe ,,felie'' cu conducerea societatii. Eu am facut un imprumut la sindicat de valoarea sumei ce mi se cuvenea, imprumut pe care am refuzat sa-l mai achit pana ce nu mi se da procentul stabilit,astfel ca ne-am dat in judecata reciproc si...banuiesc ca asta ar fi motivul pentru care am fost scos de pe lista de cadouri care, subliniez , au fost acordate la toti membrii de sindicat, numai mie nu.
Am raspuns la intrebarile dvs. sunt membru de sindicat cu cotizatia la zi de peste 20 ani, cadourile au fos datae la toti membrii de sindicat,numai mie nu.
Eu am facut un imprumut la sindicat de valoarea sumei ce mi se cuvenea, imprumut pe care am refuzat sa-l mai achit pana ce nu mi se da procentul stabilit,astfel ca ne-am dat in judecata reciproc
M-am pierdut...
ce vi se cuvenea, ce suma?
nu vi s-a dat procentul stabilit din ce?