avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cotizatia de sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cotizatia de sindicat

buna stie cineva cat se returneaza inapoie din cotizatia de sindicat la un membru de sindicat in procent sau in diferite ajutoare,tinand cont ca din aceasta cotizatie organizatia sindicala trebuie sa traiasca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:12, 17 Noiembrie 2016
Nu se restituie cotizatia de sindicat ... sindicatul din cotizatiile incasate poate acorda anumite sume membrilor , sume stabilite prin statutul organizatiei sindicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere restituirea cotizatiei de la sindicat raduradulescu raduradulescu buna seara . ani de-a randul am cotizat la organizatia de sindicat si de cateva luni in unitatea noastra a luat fiinta o alta organizatie de sindicat unde m-am ... (vezi toată discuția)
Problema sindicala cadarg cadarg Vreau sa va intreb in legatura cu o problema legata de sindicat:de vreo trei luni de zile eu m-am retras dintr-un sindicat si m-am inscris in altul,intre timp ... (vezi toată discuția)
Cotizatie sindicat eduardvl eduardvl Cum se procedeaza atunci cand angajatorul nu doreste sa retina cotizatia membrilor de sindicat pe statul de plata? Cum il putem determina sa faca acest lucru? ... (vezi toată discuția)