avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... primele se platesc integral la poprire?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

primele se platesc integral la poprire?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca primele incasate de angajati (cum ar fi primele de Craciun, de exemplu) merg integral la poprire sau doar 1/3. As dori un raspuns competent, multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: felixsergiu , utilizator 17:03, 23 Decembrie 2011
toate veniturile, dar absolut toate veniturile se popresc in procent de 1/3 daca este un singur creditor si maxim 1/2 daca sunt mai multi
Cred ca va referiti la veniturile salariale, nu? Chiriile sau alte genuri de venituri stiu ca se popresc integral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Lissa1 Lissa1 - Se poate desfasura executare silita asupra sumei primite ca \\"Norma de hrana (acordata angajatilor M.Ap. N.)\\"? .... si daca da, ce lege prevede ... (vezi toată discuția)
Executare silita + pensie alimentara. yamada yamada Am urmatoarea intrebare. In curand voi fi executat silit pentru neplata unui credit. Pentru ca este unul singur, imi vor opri 1/3 din salariu sau [b]maxim[/b] ... (vezi toată discuția)
Executare silita. MARINA11 MARINA11 Am primit de la un executor judecatoresc proprire pe salariul unui angajat (pentru un credit neachitat). Care este procentul maxim care poate fi retinut ... (vezi toată discuția)