avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ipoteca mobiliarã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ipoteca mobiliarã

Am semnat un contract de ipoteca mobila cu o banca .Daca vreau sa vind apartamentul proprietate o pot face sau nu.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:03, 23 Decembrie 2011
Pe ce ati pus ipoteca, pe masina sau ce ?
Daca ap e liber de sarcini, puteti vinde. Daca nu e liber, puteti vinde cu preluarea sarcinilor
Intitial nu am vrut sa semnez acest contract de ipteca mobiliara. Am intrebat si chiar am specificat ca nu fac ipoteca pe apartament. Mi s-a raspuns: ca in cazul in care eu mai am si alte imprumuturi si in cazul in care eu nu platesc, ei vor avea prioritate la toate conturile mele.
Problema mea este daca aceasta ipoteca ma poate impedica sa vand casa inaite de a achita acest credit.
Daca aveti ipoteca pe apartament.. se cheama ipoteca imobiliara si nu puteti vinde decat cu acordul bancii.
Daca nu aveti ipoteca pe ap, puteti vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)
Recuperare restanta intretinere de catre asociatie ovi47 ovi47 Buna ziua, Problema este in felul urmator : proprietarul are apartamentul ipotecat la banca,fata de care nu si-a platit ratele, precum si restante mari la ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar persoana juridica delta95 delta95 Am adjudecat la o licitatie un apartament ca persoana juridica. La oficiul de cadastru mi s-a refuzat intabularea imobilului din cauza ca este un sechestru ... (vezi toată discuția)