avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Norma de hrana politia locala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Norma de hrana politia locala

Norma de hrana la politiile locale se acorda preferentia,laX-( primarii?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:46, 4 Octombrie 2012
La o primarie din judetul Suceava am avut nu una, ci doua Hotarari de Consiliu Local pentru acordarea normei de hrana, sau a ...indemnizatiei de efort si Prefectura ne-a atacat in contencios si a castigat! Am avut adrese de la cel putin 10 primarii din tara care dau norma de hrana politistilor locali, dar la noi nu a avut nici o importanta lucrul acesta!
Cu aceasta ocazie am constatat ca orasul nostru nu face parte din tara numita ROMANIA!!!!
Domnule ministru de interne, nu uitati ca exista si POLITIA LOCALA in Romania!
La fel pot obiecta si functionarii publici carora le-a fost taiat sporul de dispozitiv, sporul de antena,sporul de tinuta, etc, intrucat si la ora actuala exista multe primarii care acorda toate aceste sporuri. Si cum ramane cu salarizarea ? Cand ne aliniem la salariile europene? Depinde de fiecare complet de judecata din tara. Unii au castigat, poate ca judecatorii au fost mai ingaduitori iar avocatii mai abili, in timp ce alt complet de judecata a avut doar judecatori care s-au gandit mai mult la bugetul public-de parca si asa nu ar fi cheltuit de unii in detrimentul altora- si la tronul pe care stau, decat la traiul decent al functionarului. Traim in Romania unde niciodata legile nu vor fi aplicate unitar.:rtfm:
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2012
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma de hrana pentru politistul local FIV70 FIV70 politistul local poate beneficia de norma de hrana? facand parte din structurile ce alcatuiesc dispozitivul:( de siguranta si ordine publica nu implica si ... (vezi toată discuția)
Alocatie hrana la politie(norma de hrana) iuliy iuliy poate primi politia locala alocatie hrana. (norma de hrana) (vezi toată discuția)
Oug 65 / 2014 adyradu78 adyradu78 Buna ziua . Conform acestei oug politistii locali vor primi norma de hrana obligatoriu ? Se majoreaza si salariul functionarilor publici de la 1 ianuarie 2015 ? (vezi toată discuția)