avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inscrierea unei rulote auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inscrierea unei rulote auto

am primit o rulota auto cumparata de fiul meu din olanda, el a facut documentul de export pe numele lui si as dori sa o trec pe numele meu pentru a o inscrie in circulatie fara cotract de vanzare-cumparare (adica fara ciune stie ce taxe), cum sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 10:25, 26 Decembrie 2011
Inscrierea ( inmatricularea ) presupune existenta unui act translativ de proprietate, fie el si cu titlu gratuit, insa referitor la taxe, acestea nu pot fi ocolite.
Ultima modificare: Luni, 26 Decembrie 2011
ContSters213050, utilizator
Inmatricularea rulotei obliga la aplicarea si respectarea procedurii legal prevazute ,care implica,in cazul mentionat de dvs,verificari si omologari la RAR,achitarea de taxe si impozite aferente capacitatii si caracteristicilor tehnice ale rulotei
Inmatricularea rulotei implica aceleasi proceduri ca la inmatricularea unui autovehicul si cu taxele aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnmatriculare auto luissiana luissiana am cumparat un autoturism din Spania. Am facut contract de vanzare cumparare si fostul proprietar mi-a inmanat Fisa tehnica de ITP urmand a imi trimite ... (vezi toată discuția)
Rulota gogoserie Bulairazvan Bulairazvan Buna ziua ! Numele meu este Razvan si am nevoie de ajutorul dvs. Sunt f tentat sa ma implic intr.o mica afacere daca pot sa.i spun asa... Am o idee si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Autovehicul nr vechi fara proprietar busulete busulete buna seara as dori sa achizitionez un autovehicul din judetul cluj, care a fost cumparat in urma cu multi ani de la proprietarii din acte, fara intocmirea ... (vezi toată discuția)