avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CE S-A URMARIT,,UNDE ESTE - SECRETUL/CHICHITA ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CE S-A URMARIT,,UNDE ESTE - SECRETUL/CHICHITA ?

ESTE VALABILA VINZAREA ? Reclamanta din partaj bunuri,((si Intimata/banuita din - dosar - furt intre soti//actiune in pretentii//ambele pe rol/in lucru)),mama a doi copii majori - vinde ((in timpul proceselor de partaj si de furt)) - deci - vinde -singurul imobil partajat,,, numai unui copil/fiicei,cu sau fara - banii,desi locuieste cu celalat copi/baiatul (caruia nu i-a vindut apartam) in apartam vindut fiicei. ESTE LEGALA VINZAREA FARA BANI = de la mama la fiica

- Mama celor doi copii= baiat si fata VINDE apartamentul NUMAI fetei/fiicei - CU SAU FARA BANI

-Locuieste de min un an cu fiul in apartam vindut fiicei plecata in alta tara

-Mama este Reclamanta in dosar de partaj imobil= altul decit cel vindut si Banuita in dosar de - actiune in pretentii,,fost furt intre soti = ambele in desfasurare//pe rol

- Fiica/fata - a cumparat - in rate//credit bancar - un apartament in tara unde locuieste si munceste

- Mai avea - bani //mai putea lua al 2 credit pt plata apartam cumparat de la mama/ in Romania ,,,sau l-a cumparat fara - bani

- EU PARAT in Partaj si Pagubit in = furt intre soti/actiune in pretentii - POT AFLA/LUA URMA,legal,oficial - DACA VINZAREA S-A FACUT - CU BANI,,,sau numai fictiv//fara bani ?

- Daca vinzarea s-a facut cu bani,POT AFLA LEGAL ,ce a facut vinzatoarea/Reclamanta cu banii incasati = depozit bancar la termen? a cumparat alt imobil,,,pentru - baiat/fiu,/al 2 lea copil

POT AFLA LEGAL ACESTE INFORMATII ?? CE S-A URMARIT? CE JMECHERIE S-A FACUT ?Vinzarea s-a facut catre - /fata - fara bani,,iar baiatului - i-a cumparat un imobil cu BANII DIN FURT INTRE SOTI//ACTIUNE IN PRETENTII ??- pentru egalitate intre copii ?

Va multumesc mult si anticipat
Cel mai recent răspuns: barbutop55 , utilizator 09:59, 2 Ianuarie 2012
O data ziceti ca vinde imobilul partajat, apoi ziceti ca se partajeaza alt imobil fata de cel vandut.
Daca a putut vinde, inseamna ca a fost unic proprietar si chiar daca imobilul era in litigiu, acesta nu era notat in cartea funciara.
Da,,este corect- I-MI CER SCUZE,,din cauza emotiilor/enervarii - nu am fost clar = este vorba de doua imobile diferite,,Cel "" partajat"" in nov 2004 -numai acesta a fost vindut in sept 2010 - fiicei,,iar in partajul ""pe rol "= 2009 - 2013 cred" este vb de alt imobil - nepartajat in 2004//la primul/prima etapa a partajului//s-au partajat mai multe in 2004 si a ramas unul singur - nepartajat = la care am inceput partajul in sept 2009 = in curs de partajare
Reamintindu-mi - intri in starea specifica//si obligatoriu esti plin de nervi din cauza nedreptatilor,a spagii necesare - peste tot
daca s-au facut acte de vanzare-cumapare autentificate pe un bun comun inseaman ca v-ati dat acordul . la acel moment. se intelege foarte greu ce vreti sa spuneti...ar fi bine sa fiti mai clar.
Am inteles..este ok,,- rel;uam discutia ,,dupa.Acum - va multumesc sincer TUTUROR si va urez - ""sanatate " si realizarea dorintelo,planurilor/proiectelor in noul an
inteleg asa.. ca ati facut partajul bunurilor in 2004 iar dupa partaj, un imobil care era in lotul doamnei a fost vandut de aceasta, nu conteaza cui si pe ce bani. (copilul nedreptatit va putea ataca acel act dupa decesul mamei).
A ramas un imobil nepartajat si in 2009 ati inceput o alta actiune de partaj.
Unde e problema ?

Alte discuții în legătură

Impartirea unui apartament mostenit george1972 george1972 Cele mai urite procese sunt acelea la care se ajunge din cauza neintelegerii fratilor.Sotul meu au mostenit impreuna cu fratele si sora lui doua apartamente. ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac? marcelutza marcelutza Buna ziua,am nevoie de un sfat avizat!Inainte de casatoria fiicei sale ,prietena mea ia cumparat un apartament.Cu citeva luni inainte de data casatoriei,fata a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri din transferul de proprietate. kat kat Am o mare dilema in legatura cu impozitul pe transferul de imobil. In urma decesului tatalui meu(care era divortat de mama mea), am deschis succesiunea. ... (vezi toată discuția)