As vrea sa trimit o scrisoare unui prieten aflat in arest preventiv de cateva zile. Este posibil acest lucru? Nu stiu daca se afla la sectia de politie sau la penitenciar. De accea nu stiu de unde sa fac rost de o adresa. Mentionez ca hotararea a fost luata de Tribunalul Bacau. Va multumesc!
Numai de la familie puteti afla aceste date , care nu sunt furnizate de organele de urmarire penala persoanelor care nu au legatura cu cauza.
Avand doar calitatea de prietena astfel de informatii nu va sunt accesibile.
Nu stiu ce fel de prietena sunteti , dar daca nu aveti nicio calitate legala , aceasta este situatia.
In al doilea rand in aceasta faza de ancheta , pana nu este audiat nu are dreptul nici la parchet si vorbitor .
Pana la urma am rezolvat cu un mail la IPJ si mi-au dat adresa. Ce-i drept au raspuns cam greu, dar era sfarsit de an, na...oricum, asta in cazul in care mai este cineva interesat. Cautati pagina web a sectiei respective si scrieti un mail catre cei de la relatii cu publicul.
Arest preventiv
timea82
Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)