avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CAS pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CAS pentru PFA

Buna ziua,

Daca sunt angajat la un SRL si mi se platesc toate taxele pentru norma intreaga si in acelasi timp am un PFA, platesc CAS pentru amandoua sau numai pentru una ?

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 15:03, 30 Decembrie 2011
In acest caz, ca PFA, nu se mai plateste CAS pt pensie, dar se plateste contributie de sanatate.
Buna ziua , tocmai mi-a venit o instiintare de la cnas pt a plati o suma de 1000 de ron din majorari si dobanzi...pt un P.F. pe care l-am radiat in urma cu 2 ani de zile . Am platit debitul efectiv la aceea data...si mi-a ramas aceasta penalizare cumulata din dobanzi.La aceasta suma nu se mai adauga dobanda dupa cate vad ... o pot plati esalonat k sa nu mai tot trimita plicuri acasa ? Sunt si putin mahnit deoarece in 3 ani de functionare(2005-2008) a pf-lui nu mi-a venit acasa un termen de plata sau o scadenta cum se face la impozitu din activitatii . Va multumesc
Nu se calculeaza dobanzi la dobanzi, asa ca platiti esalonat pana la lichidarea debitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie la sanatate pfa suspendat GHeMI GHeMI Am un PF suspendat pe 3 ani.Dupa ce l-am suspendat mi-a venit de la sanatate de plata 1300 de lei baza si 1400 penalitati.Nu am semnat niciun contract in ... (vezi toată discuția)
Se mai aplica penalitati si dobanzi dupa radierea pfa? tzitzi tzitzi Buna ziua. Am avut un PFA din 2006, radiat in iunie 2010. Nu am platit cuantumul total al impozitelor datorate, s-au cumulat majorari si acum am poprire pusa ... (vezi toată discuția)
Dobanzi penalizatoare rezy76 rezy76 ce procedeu sa urmez pt o reasanolare a dobanzilor penalizatoare la un pfa radiat deja..... exista o lege prin care poti plati baza si dobanzile sa scada ... (vezi toată discuția)