avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcerea la munca dupa concediul de crestere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcerea la munca dupa concediul de crestere a copilulului pana la 2 ani

Buna ziua am si eu o nelamurire. Am nascut un baietel pe 5 februareie 2010. Cand ar tebui sa ma intorc la servici pe 5 februarie 2012 sau mai devreme? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:37, 28 Decembrie 2011
Prima zi de lucru este 6 februarie 2012, dar mergeti la firma dvs. si faceti cerere de reluare a activitatii dupa CCC cu aceasta data.
Indemnizatia de CCC o primiti inclusiv pentru ziua de nastere a copilului (5 feb), deci e normal ca din ziua urmatoare CCC sa se termine (6 feb).
~ Conținut șters la cerere ~
Cu cateva zile inainte de terminarea CCC faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii CIM cu data de 06.02.2012 si reluarea activitatii, in baza aceluiasi CIM, tot cu data de 06.02.2012.
in revisal data sfarsit /incetare suspendare se trece 6.12.2011?
Se trece data de 05.12.2011 - data de incetare a suspendarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim cu acordul partilor dupa suspendare crestere copil 2 ani talia talia Buna ziua, In data de 5 decembrie ar trebui sa vina la lucru o angajata, copilul implineste 2 ani in data de 2 decembrie, dar doreste incetarea contractului ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al doilea copil coana coana in prezent beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului, care inceteaza in 14 februarie 2011 si sunt insarcinata cu al 2lea copil care urmeaza sa se ... (vezi toată discuția)