avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Obtinere certificat de revolutionar
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Obtinere certificat de revolutionar

Buna ziua,
In 1989 tatal meu a aprticipat la revolutie in perioada 22-24.12 in fata televiziunii. Practic a stat acola zi si noapte.
Din pacate pana acum nu a facut nici un demers pentru a obtine certificatul de revolutionar.
Credeti ca se mai poate face ceva?.
Mentionez pe toata perioada a detinut si arma. Banuies ca exista liste cu cei care au detinut armament in perioada respectiva.
Stiu ca a trecut destul de mult de atunci dar sper sa se poata face ceva.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 27 Decembrie 2011
Cred ca este prea tarziu pentru a se mai depune dosare in vederea eliberarii uni astfel de certificat ....
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor petrenadrian petrenadrian Buna ziua, In 1989 tatal meu a aprticipat la revolutie in perioada 22-24.12 in fata televiziunii. Practic a stat acola zi si noapte. Din pacate pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Certivicat de revolutionar petrenadrian petrenadrian Din pacate pana acum nu a facut nici un demers pentru a obtine certificatul de revolutionar. Credeti ca se mai poate face ceva?. Mentionez pe toata perioada ... (vezi toată discuția)
Revolutia... gigelas gigelas Chiar nu se gaseste nimeni,care sa cunoasca detalii in privinta modului in care un luptator revolutionar,care nu si-a cerut drepturile,sa poata acum ... (vezi toată discuția)