avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... RECUPERARE BANI DE LA CLIENT
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

RECUPERARE BANI DE LA CLIENT

BUNA ZIUA
AS VREA SA STIU, DACA POATE SA MI RASPUNDA CINEVA LA INTREBAREA: - CARE ESTE PROCEDURA LEGALA DE A RECUPERA BANII DE LA CLIENTI. AS VREA SA APUN CA AM DAT LA O FIRMA DE CONSTRUCTII MATERIALE , MATERIALELE S AU DUS CU AVIZ DE INSOTIRE A MARFII, ULTERIOR S AU FACUT FACTURILE CARE MI AU FOST TRIMISE INAPOI SEMNATE SI STAMPILATE DE CATRE DIRECTORUL SOCIETATII PRIN EMAIL, SCADENTA FACTURILOR ERA DATA DE 20 DECEMBRIE , PENTRU CARE AM PRIMIT UN BILET LA ORDIN GARANTIE. SAPATAMANA TRECUTA AM FOST RUGATA SA NU BAG BILETUL IN BANCA PENTRU DECONTARE , PANA SAPTAMANA ACEASTA. ACUMA AM AFLAT CA FIRMA NU ARE ACTIVITATE PE CONTUL SCRIS PE BILET SI CONTUL ESTE INCHIS.

VA ULTUESC
Cel mai recent răspuns: anamaria24 , utilizator 15:38, 27 Decembrie 2011
Informatii aveti la adresa [ link extern ]
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec in alb factura neacceptata la plata cu marfa trimisa prin curierat, easyrider easyrider Buna ziua, La inceputul anului am emis un cec in alb pt o firma de la care cumpar marfa, cec nespecificat in contract.Am derulat operatiuni cu ei in mod ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin fals daniele daniele buna ziua am si eu o situatie ciudata cu directorul socitatii.de curand am aflat ca acesta a emis un bilet la ordin pt achizitionarea unor marfuri.biletul cu ... (vezi toată discuția)
Aparat returnat kerekesmargo kerekesmargo Firma A a vandut un aparat firmei B. dupa 3 ani(iesit din garantie) aparatul s-a stricat si a fost adus la firma A in vederea repararii, cum nu s-a putut ... (vezi toată discuția)