avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... raport medico-legal-contestatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

raport medico-legal-contestatie

Expertiza efectuata de SML Ploiesti stabileste ca nr. de zile de in grijiri medicale-80-85. Contestatie facuta de inculpat la INML, care efectueaza raportul medico-legal cu 45 zile de ingrijiri medicale. In fata raportului apare o adresa a Comisiei de avizare care opineaza ca nu s-au justificat aceste reduceri de zile. Instanta trimite din nou dosarul la INML pentru a completa raportul medico-legal cu justificarea reducerii nr. de zile de ingrijiri medicale.Raportul completat mentine aceleasi zile-45 si are in fata sa, adresa Comisiei de avizare (pe care repet...nimeni n-a cerut-o).
Intrucat intre cele doua rapoarte (SML Ploiesti si INML-Buc.) exista grave diferente (de 40 de zile) care este forul superior la care ar urma sa fac contestatie? Comisia superioara din cadrul INML? Nu sunt aceeasi medici si acolo?#-o

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal Mihaela Hornea Mihaela Hornea Se poate elibera un certificat medico-legal de catre INM-Bucuresti, in conditiile in care presupusa victima (are doar o zi de ingrijiri medicale in CML) este ... (vezi toată discuția)
Expertiza medico-legala falsa Mariana Ploiesti Mariana Ploiesti In anul 2006 am fost victima unui accident rutier ca pieton cand mi-a fost fracturat genuchiul stang si umarul stang (fractura peroneu cu articulatii distruse ... (vezi toată discuția)
Medicina legala Nicu I. Nicu I. Cum se poate contesta un raport medico-legal, avand in vedere faptul ca medicul legist desi avea in fata toate actele medicale, in care se preciza perioada de ... (vezi toată discuția)