avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ajutor-debit note
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ajutor-debit note

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Exportam marfa-deseuri unui client. La receptie clientul refuza o cantitate iar o parte din cantitatea ramasa considera ca trebuie rebalotata si resortata motiv pentru care el nu imi factureaza acest serviciu dar cere sa il reduc eu din cantitatea facurata catre el , adica factura mea de vanzare deseuri sa fie mai mica cu suma pe care o cere el pentru rebalotare si resortare.
este corect sa inregistrez in contabilitate pe baza acelui debit note?

Alte discuții în legătură

Nota de debit MadiTzu MadiTzu Buna ziua. Am primit de la un furnizor intracomunitar o nota de debit. E prima data cand intalnesc un astfel de document si nu stiu cum sa il inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Debit note -credite note cameliasilvia cameliasilvia Buna seara . Va rog sa ma ajutati , ca sa vad daca inteleg corect. Daca export marfa si clientul emite un debit note , eu inregistrez acest debite note ca pe ... (vezi toată discuția)
Produse identice, preturi diferite (ce fac in nir)? vioviod vioviod Primesc factura de marfa de la furnizor. Ii fac Nir-ul. Atunci cand vand nu respect pretul de vanzare stabilit in Nir. Ex: daca am 3buc. din produsul A, ... (vezi toată discuția)