avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... titularizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

titularizare

în cazu în care sunt doi titulari pe aceeaşi disciplină ,unul este titular pe scoală perso nalitate juridică de 3 ani ,colegul titular pe structură de 6 luni ,angajatorul poate modifica titulatura pe post?
Nu există restrângere.
Cel mai recent răspuns: monicabercea , utilizator 09:15, 30 Decembrie 2011
Titularul cu vechimea de 3 ani este titular in invatamant, iar titularul pe structura, cu vechimea de 6 luni, este titular pe structura. Problema de modificare a titulaturii se poate pune doar pentru cel de-al doilea, pe care l-a titularizat scoala/structura, nu MEC.
Mă interesează legea şi articolul , dacă există
monicabercea a scris:

Mă interesează legea şi articolul , dacă există

Referitor la care dintre cele 2 situatii? Pentru prima situatie aveti Art. 252. - (1) din L 1/2011:
Personalul didactic titular in sistemul de invatamant preuniversitar, la data intrarii in vigoare a prezentei legi, isi pastreaza dreptul dobandit la concursul national unic de titularizare.
Personalul didactic din invatamantul preuniversitar care a devenit titular al sistemului national de invatamant prin repartitie guvernamentala sau prin orice alta forma legala beneficiaza de aceleasi drepturi ca si personalul didactic devenit titular prin concursul national de titularizare.

In privinta celei de-a doua categorii de titulari, acestia sunt la dispozitia angajatorului, in sensul ca pot fi trecuti titulari de pe structura pe scoala si invers, dar isi mentin statutul de titulari.
Mai mult nu stiu sa va raspund, ca nu inteleg foarte clar ce anume doriti sa stiti.
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2011
elena138, utilizator
vreau să ştiu concret dacă angajatorul poate să mă treacă pe structură pentru că aşa vrea el,prin hotărâre de Consiliu de administraţie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintregire norma didactica si asezarea pe ore Mara2020 Mara2020 Buna ziua! Pana anul acesta am fost titulara in doua scoli. Cand m-am titularizat am avut 16 ore intr-o scoala si 4 ore in cealalta scoala. In anul scolar ... (vezi toată discuția)
Restrangere activitate invatamant nicascoala nicascoala Buna ziua, In situatia cand o scoala se arondeaza la alta scoala (datorita nr, de elevi scazut) vor exista 2 cadre didactice la o specializare( cadrul de la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt profesor titular de limba și literatura română ... Acinorvec Acinorvec Bună ziua! Sunt profesor titular de limba și literatura română în învățământul preuniversitar, grad didactic I, vechime în învățământ 22 ani ... (vezi toată discuția)