Am luat o amenda pt.rovineta pe data de 27.05.2011 care am primito pe data de 21.11.2011 eu am masina pe firma iar ei au platit 125 lei adica jumate din cei 250 lei si inca 28 euro adica 120,82contravaloare despagubiri potrivit art.8 alin.(3)din O.G.nr.15/2002 cu modificarile si completarile ulterioare (deci in total 245,82) dar eu rovineta am platito in data de 12.08.2011.Ce ma sfatuiti sa fac eu la firma am platit decat 125 lei iar cei de la firma zic ca trebuie sa platesc si pe cei 120.82 ca aceasta nu este rovineta.Va multumesc anticipat !
1. Intr-adevar, in cazul in care ati fost surprins circuland cu autovehiculul pe un drum national, fara sa aveti rovinieta valabila va trebui sa platiti despagubiri echivalentul unei roviniete pentru un an de zile si o amenda corespunzator cu categoria in care se incadreaza autovehiculul.
2. Chiar daca ati achitat rovinieta in data de 12.08.2011, trebuie sa suportati si plata celor 120,82 lei - despagubiri ... in caz contrar , se poate angaja raspunderea patrimoniala a dvs cu toate ca aceasta nu ar fi in totatlitate a dvs ... dvs nu trebuia sa plecati cu masina fara a avea platita rovinieta.
Sa platiti si sa multumiti ca nu vi s-a desfacut contractul de munca pt neglijenta in serviciu asa cum au patit-o altii. Dv nu trebuia sa plecati in cursa fara sa aveti toate actele in regula.