avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovineta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovineta

ce sanse am sa fac o contestatie la o amenda pt rovineta pt un camion amenda fiind cred mare inca nu am primito
Cel mai recent răspuns: INASEL ALIN - Cabinet de Avocat , Avocat 13:44, 17 Februarie 2011
Buna ziua,
trebuie sa aratati un motiv temeinic pentru care nu ati avut rovinieta(daca a fost platita si nu ati avut dovada, etc) sau daca ati achitat-o la scurt timp sa cereti inlocuirea amenzii cu avertisment ca ati dat dovada de buna credinta.
Daca aveti rovinieta veti castiga procesul, daca nu il veti pierde. Apreciati-va dvs. sansele!

Daca procesul de verbal cuprinde nereguli pentru care intervine ca sanctiune nulitatea absoluta, sansele dvs. cresc considerabil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achitat rovinieta la 8 minute după ce a vehiculul a trecut prin raza camerelor. vreau să contest procesul verbal de constatare, știe cineva un articol care ar putea să mă ajute? Katiusha Katiusha Poate sa ma ajute cineva? Am circulat fara rovinieta, insa in momentul in care mi-am adus aminte am fugit la prima benzinarie si am achitat-o. Mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala georgiana06 georgiana06 Buna ziua!As vrea sa stiu daca as putea avea castig de cauza la un proces intentat impotriva CNADNR in ceea ce priveste pvcc-circulatia pe drumurile publice ... (vezi toată discuția)
..proces verbal lovit de nulitate !? tutu12 tutu12 ..daca un echipaj al politiei rutiere opreste o masina , incheie un proces vb cu specificatia ca acesta a depasit viteza legala [b]dar nu specifica seria ... (vezi toată discuția)