Buna ziua!As vrea sa stiu daca as putea avea castig de cauza la un proces intentat impotriva CNADNR in ceea ce priveste pvcc-circulatia pe drumurile publice fara rovinieta valabila(autoturismul detinea rovinieta valabila,insa era cumparata pe cand masina avea nr de AB si nu VN ca in prezent,si nu am stiut ca tb facuta cerere de schimbare nr).Mentionez ca pvcc este intocmit la 21.10.2010,respectiv 25.10.2010si primit astazi 20.03.2011.Ce pot face in acest caz?
Faceti o plangere impotriva p-v in care aratati ca autoturismul pe care il aveti l-ati dobandit dela X cu nr. de imatriculare YYYY si ati schimbat Nr de matriculare ZZZZ.
Este imposibil ca instanta sa nu va admita plangerea deoarece rovineta este valabila deoarece este platita pentru acel autoturism....sa aveti totusi o copie dupa contractul de vanzare cumparare si celelalte acte,,Va urez succes..:(
Buna ziua
Eu am avut un proces cu CNADNR pentru rovinieta, plangerea admitandu-se in parte cu transformarea amenzii in avertisment. Am hotararea definitiva, oare pot solicita CNADNR returnarea tarifului de despagubire?
Rovinieta
Crancu-Gabriela
Buna ziua, am cumparat de curand o masina care are rovinieta valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie, apoi am inmatriculat-o pe numele meu. Rovinieta ramane ... (vezi toată discuția)