avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ordinul CSA Nr. 11/ 2007 art 49 alin 1 lit f
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ordinul CSA Nr. 11/ 2007 art 49 alin 1 lit f

BUNA ZIUA ! :(

STIMA ! . . . .

As dori sa stiu cum si in ce mod sau daca este vre-o formula de calcul care sa vina in sprijinul aplicari ordinului CSA Nr.11 / 2007 , conform Art . 49 alin. 1 lit f .

Unde se poate gasi acea formula sau un mod de calcul , pentru 20 zile de ingrijire medicala ?

. . . . . . . . . RESPECT !
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 14:05, 19 Octombrie 2008
Mihaelatm a scris:

BUNA ZIUA ! :(

STIMA ! . . . .

As dori sa stiu cum si in ce mod sau daca este vre-o formula de calcul care sa vina in sprijinul aplicari ordinului CSA Nr.11 / 2007 , conform Art . 49 alin. 1 lit f .

Unde se poate gasi acea formula sau un mod de calcul , pentru 20 zile de ingrijire medicala ?

. . . . . . . . . RESPECT !

Daunele morale in cazul vatamarilor corporale se stabilesc de catre instanta.
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2008
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
In cazul dvs. aveti doua variante:
1. daca ati formulat o plangere penala in termen de 2 luni de la data producerii accidentului si dosarul de cercetare penala este in curs, va puteti constitui parte civila cu daunele materiale si morale pe care le-ati suferit;
2. daca nu exista un dosar penal pe rol, aveti la indemana o actiune in daune, in acest caz va trebui sa timbrati 10% din taxa de timbru aferenta ( pentru daune morale).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident. Myyrrella Myyrrella Tatal meu a avut un accident de masina,politia stabilind vina celuilalt conducator.In ziua accidentului nu a fost cu salvarea la spital ,simtindu se aparent ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata societatea de asigurare? igna_florin igna_florin in urma unui accident intre doua masini prietenul meu a stat 3 luni in spital si a suferit mai multe operatii la membrele superioare si inferioare (avandu-le ... (vezi toată discuția)
Daune morale sau materiale mihaela1985 mihaela1985 [b]Daca v-ati mai confruntat cu o situatie asemnatoare,as dori sa imi dati niste sfaturi privind sumele cuvenite pentru daune morale. Cat as putea cere in ... (vezi toată discuția)