avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit,persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit,persoana cu handicap

Buna seara.Tatal meu beneficiaza de o pensie de handicab gr.1 accentuat.In aceste conditii mai plateste impozit pe terenuri si cladiri?Daca are doua cladiri ,locuinte pe numele lui cat plateste impozit?

Cel mai recent răspuns: rusu apostu camelia , utilizator 16:18, 4 Ianuarie 2012
Facilitatea fiscala de scutire impozit opereaza numai asupra unei proprietati
In cazul dvs pentru o proprietate va beneficia de scutire ,pentru a doua va achita integral
Asa cum a zis si colega, are scutire de la plata impozitului pe imobilul unde isi are domiciliul si terenul aferent imobilului (daca este casa).

Are gradul unu (actualul grav) sau gradul doi (actualul accentuat)?
Buna ziua si LA MULTI ANI.Tata are handicap gr,1 grav.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit persoane cu handicap Andreea-Elena26 Andreea-Elena26 Buna ziua! In legea nr 448/2006, art 26 este specificat faptul ca: \\"Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de următoarele facilităţi ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)
Impozit teren pentru persoana cu handicap elena elisabeta 13 elena elisabeta 13 Bună ziua. Am o prietenă care este îngrijitoare la mama ei care este cu handicap grav de gradul 1 cu însoțitor. Mama ei are o casă și grădină la sat. ... (vezi toată discuția)