avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cautare persoane carora nu le stiu adresa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cautare persoane carora nu le stiu adresa

vreau sa gasesc doua verisoare ce locuiesc in ploiesti in vederea intocmirii unor acte notariale. cum procedez?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 10:19, 1 Ianuarie 2012
Contactati serviciul de evidenta populatiei din cadrul primariei
sau faceti publicatie intr-un cotidian foarte cautat de ploiesteni
BUNA DIMINEATA SI LA MULTI ANI!
In cadrul SERVICIULUI PUBLIC COMUNITAR LOCAL DEE EVIDENTA PERSOANELR, va adresati BIROULUI DE EVIDENTA A PERSOANELOR, sau COMPARTIMENTUL DE STARE CIVILA de pe raza dumneavoastra de competenta. Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul civil maria_3 maria_3 am un frate in firsta de,44 ani este,invalid gradul 1 (nedeplasabil)peste 30 de zile i se espira,buletinul de identitate.Datorita problemelor grave de sanatate ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut si buletin expirat ionel34 ionel34 Salut eu sunt din Constanta si stau in Cluj as putea sa cer o copie dupa cerificatul de nastere de aici din cluj pentru a putea sa imi fac buletinul pe adresa ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere liaanais7 liaanais7 Va rog daca ma puteti informa de cum a-s putea sa fac o programare online pentru eliberarea unui nou certificat deoarece el autentic l-am pierdut (adica nu-l ... (vezi toată discuția)