avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... bataie luata la politie +amenda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

bataie luata la politie +amenda

Buna seara,
acum doua zile am fost luat pe sus de la locul de munca, unde sapam un sant impreuna cu alti colegi, de catre politistul din sat, m-a dus la sectie si m-a batut. La sfarsit mi-a dat si amenda 10 milioane. Era beat si intre noi au mai fost vechi dusmanii, cum e la tara, dar niciodata nu s-a ajuns pana aici,
am vrut sa fac plangere la seful de post si nu mi-a primit-o, m-a invatat altcineva sa ma duc la procuror, dar mi-a zis ca exista doua feluri de plangere, pt vatamare sau impotriva actelor politistului.

Ce fel de plangere fac?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:44, 29 Decembrie 2011
....ambele plangeri ...separat
~ Conținut șters la cerere ~
Mergeti la medicul legist pentru a va examina si a elibera un certificat medico-legal , care sa concluzioneze asupra numarului de zile de ingrijiri medicale de care aveti nevoie pentru refacere in urma agresiunii politistului.
Atasati o copie de pe certificatul medico-legal la plangerea pe care o veti formula la Parchetul de pe langa tribunalul local , impotriva politistului agresor pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu ,prev. de art.246 c.pen si pentru purtare abuziva prev. de art.250/1 in conditiile al.3 ale acestui text de lege.

Puteti formula sesizare si la IGPR in atentia Inspectorului General

Mai exista martori sau alte probe care sa ateste in vreun fel sau altul cele relatate de dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa-nelamurire danieln danieln buna, as dori daca se poate un sfat cu privire la urmatoarea problema: in urma cu o luna, am pierdut controlul autoturismului din cauza unei gropi si am ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat mihai1 mihai1 In seara zilei de 02.10.2010,orele 01.00 mai multi indivizi din comuna au patruns in curtea mamei mele si i-au spart cateva geamuri.Mentionez ca indivizii il ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca partea vatamata refuza sa mearga la iml? catalin05 catalin05 Accident rutier: 4 victime: 1. vinovatul... 2. 50 de zile ingrijiri medicale de la IML, a declarat ca nu depune plangere = rezolvat :) 3. taieturi pe ... (vezi toată discuția)