avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concediul de odihna aferent anului 2011 si luat in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concediul de odihna aferent anului 2011 si luat in decembrie se poate prelungi in ianuarie?

Pentru bugetari, de exemplu, 15 zile de concediu de odihna luat pe data de 21 dec. se poate efectua integral cu continuitate si in luna ianuarie sau se pierd acele zile? Ce temei legal exista?Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
Luysiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: gordius , utilizator 19:19, 4 Ianuarie 2012
de ce sa nu se ia in continuare?
sunt persoane care zic ca odata ce se trece in noul an, s-ar calcula pt 2012..
concediul de odihna se ia anual, dar nu se specifica dpdv calendaristic, perioada. persoanele care sustin asa ceva, ar trebui sa aduca argumente legale. :)
Luysiana a scris:

sunt persoane care zic ca odata ce se trece in noul an, s-ar calcula pt 2012..

1. Cine zice asa ceva sa aduca argumente legale.
2. CO luat in decembrie continua si in ianuarie pana se efectueaza zilele aprobate Nu exista baza legala care sa interzica asta s daca nu exista nu avem noi voie sa inventam).
Exista in legislatie o specificatie pentru concediile din luna decembrie cu trecere in luna ianuarie? multumesc
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2011
Luysiana, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu de odihna sburlea corina sburlea corina Ma intereseaza daca eu pot renunta la 5 zile de CO (nu sa apar pe statul de plata ca si cum le-am efectuat si nici sa-mi dea echivalentul in bani a zilelor ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna bugetari gh3gh1 gh3gh1 Avem un salariat (instututie bugetara) care nu si-a luat concedii de odihna din 2009. Acum solicita sa i se aprobe concediile de odihna neefectuate. Exista ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz ContSters46197 ContSters46197 Am urmatoarea situatie: Functionar public in perioada de preaviz (2 zile ramase din preaviz) doreste efectuarea concediului de odihna aferent perioadei ... (vezi toată discuția)