avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Faliment Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Faliment Intreprindere Individuala

Buna ziua!
Am o Intreprindere Individuala si luna trecuta am avut control de la ANAF in urma caruia mi s-au stabilit sarcini suplimentare de plata pe TVA si impozit pe venit, plus dobanzi si accesorii , mai mari decat debitul in sine.
In ce masura ma ajuta declararea starii de insolventa, inceperea procedurii de faliment?
Pot astfel scapa macar de plata penalitatilor?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Faliment intreprindere individuala georgika_1508 georgika_1508 Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala si luna trecuta am avut control de la ANAF in urma caruia mi s-au stabilit sarcini suplimentare de plata pe TVA si ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa platesc tva? dem.mihaela dem.mihaela Buna ziua, Am avut o lucrare pentru care am emis factura la o institutie publica. Nu am incasat contravaloarea facturii de 4 luni si e posibil sa mai dureze ... (vezi toată discuția)
Suspendare unui srl cu datorii 2mai 2mai suspendare unui srl cu datorii pe o perioada de 3 ani este posibila si cum se procedeaza (vezi toată discuția)