avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Faliment intreprindere individuala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Faliment intreprindere individuala

Buna ziua!
Am o Intreprindere Individuala si luna trecuta am avut control de la ANAF in urma caruia mi s-au stabilit sarcini suplimentare de plata pe TVA si impozit pe venit, plus dobanzi si accesorii , mai mari decat debitul in sine.
In ce masura ma ajuta declararea starii de insolventa, inceperea procedurii de faliment?
Pot astfel scapa macar de plata penalitatilor?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: georgika_1508 , utilizator 18:16, 3 Ianuarie 2012
Nu va ajuta cu nimic, a se vedea art. 122 indice 1 Cod procedura fiscala.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment intreprindere individuala georgika_1508 georgika_1508 Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala si luna trecuta am avut control de la ANAF in urma caruia mi s-au stabilit sarcini suplimentare de plata pe TVA si ... (vezi toată discuția)
Intrare an insolventa cu datorii la stat marc35 marc35 buna ziua am o firma din 2006 si din 2008 din anute motive nu am mai putut platii catre stat atributiile (somj sanatate,inpozit...)an octombrie2009 am primit ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa platesc tva? dem.mihaela dem.mihaela Buna ziua, Am avut o lucrare pentru care am emis factura la o institutie publica. Nu am incasat contravaloarea facturii de 4 luni si e posibil sa mai dureze ... (vezi toată discuția)