avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general privatizare metoda MEBO
Discuție deschisă în Contabilitate în general

privatizare metoda MEBO

va rog sa ma ajutati cu un sfat: societatea la care a lucrat sotul meu s-a privatizat prin metoda MEBO. Am platit si noi, ca dealtfel toti salariatii, destul de multi bani. intre timp, sotul meu a decedat, societatea comerciala a fost vanduta . vreau sa stiu daca exista vreo sansa sa recuperez cava din banii pe care i-am investit.
Multumesc frumos pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:25, 29 Decembrie 2011
Dumneavostra, ca sotie a defunctului actionar, ati mostenit acele actiuni. Incercati sa negociati cu cel ce a preluat pachetul de actiuni care spuneti ca a fost vandut sa vi-l cumpere si pe al dumneavostra sau poate sunt alti actionari interesati. Procedura asta e valabila daca firma nu e cotata pe piata reglementata de tranzactionare (bursa sau rasdaq).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni pas - vanzare sca baloisibaloi sca baloisibaloi Detin un procent substantial de actiuni in asociatia pas care sunt achitate. Actionarul majoritar din societatea mama listata la bursa doreste achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Inchidere s.a. bog.dan bog.dan Buna seara, puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ? Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
Actiuni mostenite Farkas Traian Farkas Traian In urma procesului national de privatizare bunica mea a intrat in posesia unor actiuni. Aceasta a decedat si pe baza certificatelor de mostenitor ulterioare ... (vezi toată discuția)