va rog sa ma ajutati cu un sfat: societatea la care a lucrat sotul meu s-a privatizat prin metoda MEBO. Am platit si noi, ca dealtfel toti salariatii, destul de multi bani. intre timp, sotul meu a decedat, societatea comerciala a fost vanduta . vreau sa stiu daca exista vreo sansa sa recuperez cava din banii pe care i-am investit.
Multumesc frumos pentru ajutor.
Dumneavostra, ca sotie a defunctului actionar, ati mostenit acele actiuni. Incercati sa negociati cu cel ce a preluat pachetul de actiuni care spuneti ca a fost vandut sa vi-l cumpere si pe al dumneavostra sau poate sunt alti actionari interesati. Procedura asta e valabila daca firma nu e cotata pe piata reglementata de tranzactionare (bursa sau rasdaq).
Inchidere s.a.
bog.dan
Buna seara,
puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ?
Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.