avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua,
Doresc sa stiu cum se procedeaza pentru recuperarea partiala a taxei de poluare pe care am platit-o.
Am facut proces pentru taxa, in prima instanta am castigat, iar fiscul a facut recurs la Curtea de Apel unde am pierdut.Mai am alta cale de atac si ce sanse am?
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 21:11, 3 Ianuarie 2012
Din pacate, nu mai aveti alta cale de atac
Daca ati facut actiune in contencios si ati pierdut, acum puteti face o alta actiune in civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda la banii platiti ca taxa de poluare ANTONIE ANTONIE prin decizia din 19.01.2012, a Curtii de Apel Craiova, definitiva si irevocabila, mi-am recuperat suma de 4423 lei platita drept taxa de poluare, dobanda ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare alexteo alexteo Buna ziua doresc sa stiu care este procedura de recuperare a taxei auto pentru prima inmatriculare si cine ma poate ajuta cu multumiri (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare ioana_mad ioana_mad Suntem noii posesori ai unui VW Golf IV 1.4 16v benzina, an fabricatie 2000 achizitonata in targul de masini. Acolo vechiul proprietar ne-a asigurat ca masina ... (vezi toată discuția)