avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garantie sau nu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garantie sau nu?

Buna ziua,din ianuarie 2011 stau cu chirie,inainte de a face contractul de inchiriere al apartamentului i-am dat proprietarului 200E garantie,acum eu vreau sa plec din apartament iar proprietarul nu vrea sa imi restituie bani de pe garantie cu motivul cat timp am locuit in apartamentul sau a cumparat un aer conditionat,o hota si un dulap si spune ca lea cumparat din banii mei.Are dreptul sa imi opreasca banii sau nu?
Cel mai recent răspuns: dorinel_84 , utilizator 12:11, 30 Decembrie 2011
Verificati ce scrie in contract. GARANTIA reprezinta acoperirea eventualelor daune, nicidecum achizitia de obiecte de uz casnic pe numele proprietarului.
in contract nu apare garantia,a fost intelegere intre noi doi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat vika 25 vika 25 Buna ziua !!! Am si eu o intrebare si va rog daca se poate sa imi raspundeti cat mai urgent posibil. Am incheita in iunie un contract de comodat cu titlu ... (vezi toată discuția)
Garantie pierduta AnaMaria209 AnaMaria209 Buna ziua am o mare problema si nu stiu ce este de facut Am inchiriat in urma cu 5 luni un apartament contractul a fost incheiat pe loc cu pixul de mana in ... (vezi toată discuția)
Am incheiat un contract de inchiriere pe durata de 1 an, impreuna ... vmiron vmiron Probleme la predarea aprtamentului inchiriat. Am incheiat un contract de inchiriere pe durata de 1 an, impreuna cu inca 2 persoane, fiind vorba de un ... (vezi toată discuția)