Pe 20 octombrie 2011 mi s-a pus poprire pe conturile de persoana fizica deoarece - zice Anaf - n-am achitat niste cheltuieli de judecata din aprilie 2010.
M-am dus imediat la Anaf-ul emitent (cel de sector) cu toate documentele in original si copie (sentinta penala, OP vizat de banca, CI). Contul IBAN era corect. Le-am anexat unei cereri depuse la Registratura si mi-au spus ca in 2 saptamani se va rezolva.
Iata ca au trecut aproape 2.5 luni si tot nu s-a rezolvat. Nu am primit nici un raspuns. Acum o luna am mai depus o noua cerere pe acelasi subiect...... La fel....
Nu trebuia sa primesc un raspuns in 30 de zile ?
Ce este de facut ?! Ca m-am saturat de jecmalea facuta de Statul Roman.....
Pai 2 cereri + documente justificative depuse cu inregistrare la Registratura nu sunt suficiente? Mai trebuie sa le mai fac una in care sa le spun consecintele neaplicarii legislatiei?! Zic si eu....
LE: inainte sa inregistrez cererile am fost la inspectorul fiscal de care apartin, a verificat status-ul meu de contribuabil in aplicatia Oracle, s-a uitat pe toate documentele pe care le-am adus in original si copie. El mi-a dictat cum sa sune cererea initiala. Eu am formulat-o pe a doua (adica tot cu linguseala, "respect", fara amenintari etc)
Notificarea o faceti prin avocat sau executor judecatoresc... ii veti pune de drept in intarziere pe obligatia de a face iar daca nu se conformeaza actionati in instanta si castigati in mod cert...