avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imposibilitatea achitarii taxelor legate de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imposibilitatea achitarii taxelor legate de mostenire

In cazul in care patru frati nu convin amiabil in privinta mostenirii unei locuinte care apartine parintilor,care ar fi modalitatea de a intra in posesie,daca niciunul nu are posibilitati financiare pentru a achita taxa de timbru,expertiza,onorariile avocatilor?Va multumesc anticipat pentru bunavointa de a ma lamuri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:53, 30 Decembrie 2011
este o problema daca nu conveniti pe cale amiabila...tot cu ajutorul unui avocat rezolvati aceasta dilema... verificati-va mesageria privata
Cel interesat de dezbaterea mostenirii, va depune la aceeasi instanta cerere de ajutor public judiciar, daca se incadreaza in conditiile de venit.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune RizeaTudor RizeaTudor Buna seara! In urma decesului tatalui meu,am dezbatut mostenirea impreuna cu fratele si cu mama mea,mie revenindu-mi 3/8 din urmatoarele bunuri: o casa cu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune mihaelapostolache mihaelapostolache sunt 4 frati, toti in viata. niciunul dintre parinti nu mai traieste, dar unul dintre frati doreste sa dezbata mostenirea (sa deschida succesiunea). au primit ... (vezi toată discuția)
Succesiune tzm tzm Parintii mei sunt divortati, partajul nu a fost facut, si tatal meu a decedat Care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurg pentru a obtine partea ce ... (vezi toată discuția)