avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL

probabil este o banalitate pt dvs ce va intreb acum, dar pentru mine chiar conteaza, foarte mult.
as vrea sa deschid un SRL impreuna cu fratele meu si nu am nici cea mai mica idee cum sa procedez. Bugetul nu imi permite sa angajez un avocat, asa ca as dori sa incerc sinngur.
din ceea ce am citit pe forumuri, inteleg ca trebuie (in afara de statut, comodat...) sa mai completez anumite declaratii pe la onrc. ma puteti indruma in legatura cu problema mea, va rog, ma refer ce sa bifez, ce sa nu bifez prin declaratiile acelea. din cate am citit pana acum (de exemplu daca vreau sa fiu platitor de TVA unde sa bifez, sau daca nu vreau sa fiu), ce trebuie sa scriu in cererea aceea de inregistrare....
va multumesc aniticipat si astept raspunsurile dvs
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 20:01, 16 Octombrie 2008
pai asta nu ma ajuta cu nimic, am citit. eu vreau sa stiu ce scriu in declaratiile alea ca sa nu am probleme, ce casute bifez si ce nu
incepatorius, ştiu ce înseamnă obsesia de a face lucrurile temeinic.

Zic eu că, pentru a nu îţi scăpa ceva, e preferabil să le bifezi pe toate!

:magic:

Acuma, serios: cum am putea să te ajutăm? Doar dacă nu luăm cîte un imprimat în faţă şi să-l bifăm pe căsuţe: tu, în fotoliu, acasă, noi, la fel.
Problema va fi aceea de a şti dacă avem, fiecare, acelaşi formular!

:closedtopic:

ar fi o idee:D
incepatorius a scris:

as vrea sa deschid un SRL
Bugetul nu imi permite sa angajez un avocat,

as vrea sa ridic o casa
Bugetul nu-mi permite sa fac si fundatia

Alte discuții în legătură

Lnchiriere camere Costyyyyy Costyyyyy Buna ziua, am o vila si vreau sa închiriez vara pe litoral. Ce trebuie sa fac.unde trebuie sa merg. Închiriez doar pe timp tip de vara, 2 luni, am 5 camere. ... (vezi toată discuția)
Anexa privind vectorul fiscal - mod de completare Victorius Victorius La completarea cererii de inregistrare, anexa 1 referitor la inregistrarea fiscala nu stiu daca trebuie bifate casutele 6 - 12 (care se refera la contributiile ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru un caz major Vindecam-MAPN Vindecam-MAPN Suntem un grup de cetateni, patrioti in sensul real nu doar declarat, care vom actiona in judecata MAPN (da, ministerul \"Apararii\" nationale) pentru ... (vezi toată discuția)