avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caut avocat pentru un caz MAJOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caut avocat pentru un caz MAJOR

Suntem un grup de cetateni, patrioti in sensul real nu doar declarat, care vom actiona in judecata MAPN (da, ministerul "Apararii" nationale) pentru implicarea in proiectul Demonic numit Eveonline.com
Aparent este un joc online, dar de fapt este cea mai mare conspiratie mondiala din secolul 21. Si printre initiatorii acestuia se afla si MAPN, cap de lista.
Este anti-constitutional, ilegal si evident, o risipa de bani publici (la fel ca si "apararea" Romaniei in Afganistan, dar acesta va fi alt proces).

Cititi printre randuri: alpha&omega - tipurile de conturi, numele unor nave, actionarii super/ultra/mega secreti ai CCP (dezvoltatorul) asa-zis islandez. Plus un glob foarte puternic de magie neagra legat, in mod magic, de software-ul respectiv (joc).
Cu alte cuvinte, o super-mega conspiratie intre "baietii buni" (spuneti-le cum vreti) si cei rai (se pare ca actionarii islandezi sunt 7: Diavolul + cele 6 maini "drepte"). Scopul, evident, este unul abject, de a-i prinde la mijloc pe unii care sunt incomozi.

Deci este un proces mare si va iesi un scandal monstru. Daca credeti ca aveti sange pentru asa ceva, sunteti bineveniti.

Ce solicitam:
pe scurt, ce merita, adica dupa fapta si rasplata.
1. retragerea cetateniei Romane cadrelor MAPN implicate si a rudelor lor pana la gradul 4
2. confiscarea tuturor bunurilor acestora, vanzarea lor si constituirea unui fond public din care sa se repare (cumva, pe cat posibil) vietile celor distrusi de acest proiect
3. multe altele, ce vor fi detaliate.

Va rog reply aici sau pe mail: dundee.croc@outlook.com

PS: daca nu am selectat categoria corecta de forum, mea culpa! Si daca moderatorii muta topicul, va rog anuntati acest lucru pe mail, pentru ca e aproape imposibil de regasit intre atatea forumuri/mesaje!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 08:30, 9 Septembrie 2019
Regulamentul forumului nu permite reclama
Puteti accesa catalogul consultantilor si eventual dialoga prin mesagerie privata sau puteti adresa solicitare direct la baroul local de avocati
In drept penal nu exista magie/vrajitorie. Nici neagra, nici alba, nici rosie, etc. Cel putin in Romania, nu vorbesc de Arabia Saudita. De asemenea, nu se pedepsesc penal invocarile de ingeri sau de demoni si nici inchinarea la Satana sau la zei pagani. Dap, satanistii si paganii se bucura de Art. 29 si 30 din Constitutia Romaniei. Iar pedepsele din procesul vrajitoarelor care au santajat vedete n-au fost aplicate pentru... vrajitorie, ci pentru infractiuni ceva mai banale, vezi [ link extern ]

Nu se poate retrage cetatenia romana persoanelor care au dobandit-o prin nastere, cu exceptia cazului in care ele insele cer acest lucru si indeplinesc conditiile si formalitatile necesare. Una din conditiile impuse este sa nu ramana apatrizi.

Si in niciun stat de drept nu sunt pedepsiti penal parintii, fratii sau copiii celui care se face vinovat de o infractiune. Statul de drept nu e ca Cele Zece Porunci din Biblie.

Sfatul meu este sa va adresati unui popa sa le faca acatiste ca Justitia n-are demoni in obiectul de activitate, cine conjura o legiune de demoni nu incalca nicio lege.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Satanism handsu handsu Intrucat @ teufelssohn a expus sub titlul Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra pozitia sa laudatoare despre ... (vezi toată discuția)
Discriminare religioasa Caligula Caligula Buna ziua, Intrebarea mea este ceva mai ciudata dar, sper, interesanta. Conform legii (nu logicii :) ), refuzarea efectuarii unui serviciu religios pe ... (vezi toată discuția)
Coruptia. costello costello Ce intelegeti voi in legatura cu Coruptia?
Va pasioneaza pe voi? (vezi toată discuția)