avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... termen de contestatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

termen de contestatie

retragerea administratorului dintr-o societate este definitiva cu drept de contestatie de 15 zile. intrebarea mea este urmatoarea: vorbim despre 15 zile lucratoare sau calendaristice? adica: administratorul s-a razgandit si nu vrea sa se mai retraga; are dreptul sa o faca, chiar daca hotararea de retragere este semnata de el, in termen de 15 zile lucratoare sau calendaristice? multumesc de ajutor
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:10, 30 Decembrie 2011
A fost operata decizia de incetare raport juridic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie emisa de camera de conturi judeteana irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 O decizie a Camerei de Conturi Judetene unde poate fi contestata si in cat timp de la primirea ei ? (vezi toată discuția)
Modificare clauze contract individual de munca UDREA ADRIAN UDREA ADRIAN Care este perioada de prescriptie pentru a contesta o decizie prin care mi s-au modificat clauze ale CIM ( functia si salariul ) ? In decizia primita nu se ... (vezi toată discuția)
Preavizul la functionarii publici bluetender bluetender Lucrez la o instituţie publică, în cadrul compartimentului juridic şi am funcţia de inspector asistent, urmând ca la finele lui 2010 să promovez în ... (vezi toată discuția)