avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art. 74 lit. a cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art. 74 lit. a cod penal

ce reprezinta art. 74 lit. a cod penal exact?
adica fara antecendte penala ?
Cel mai recent răspuns: mihaelaro , utilizator 22:00, 3 Ianuarie 2012
multumesc dna avocat ,dar el ati vazut este sincer si a ajuat mult ,a optiunut articole bune care a scazut condamnare lui ,si este cercetat in stare de libertate ,acum e la recurs inca nu a depus motivare recursului are si copii minori , conteaze oare?
Trebuie sa invocati in aparare tot ce puteti.
Exista si situatii in care sa se aplice pedepse cu suspendare dar...in recurs este foarte greu...
domnul avocat va referiti la recurs ca nu sa schimba ceva ? sau nu sa da suspendare la recurs ? daca are toate conditii nu este obligatoriu se da suspendare? mai ales ca e ceva economic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie curtea de apel marian-ene marian-ene Solutie: Admite recursul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad împotriva sentintei penale nr. 235 din 08 Mai 2012 a Judecatoriei BÂRLAD, ... (vezi toată discuția)
Latura pecuniara din penal ContSters206169 ContSters206169 am obtinut la fond pentru o inselaciune in conventii si uz de fals, 6 luni pt inselaciune si o luna pentru uzul de fals..am bele cu suspendare conditionata..Am ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta definitiva de condamnare StefaniaStefania StefaniaStefania Buna ziua, va rog oferiti-mi o interpretare la urmatoarea sentinta: In baza art. 334 C. proc. pen. admite cererea de schimbare a incadrarii juridice ... (vezi toată discuția)