avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... exista o decizie a curtii constitutionale referitoare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

exista o decizie a curtii constitutionale referitoare la termene?

Doresc sa ridic expceptia neconstitutionalitatii termenului de depunere a recursului (nici o lege nu poate impiedica accesul la justitie) si doresc sa stiu daca curtea constitutionala s-a pronuntat deja asupra unei asemenea exceptii (si atunci este inutil sa mai ridic aceasta exceptie pentru a fi inaintata curtii constitutionale)
Cel mai recent răspuns: masayoshi , utilizator 19:44, 31 Decembrie 2011
exista un cod de procedura care precizeaza termenul de depunere a recursului.
CURTEA CONSTITUTIONALA
In numele legii
D E C I D E:
Respinge exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 301 si art. 336 din Codul de procedura civila, exceptie ridicata de Societatea Comerciala Romenergo - S.A. din Bucuresti in Dosarul nr. 3.275/4/2007 al Tribunalului Bucuresti - Sectia a III-a civila.
Definitiva si general obligatorie.
Pronuntata in sedinta publica din data de 14 aprilie 2009.
(Decizia 579 din 14 aprilie 2009 referitoare la respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 301 si art. 336 din Codul de procedura civila , publicata in Monitorul Oficial 425 din 22 iunie 2009)
Perfect. Multumesc :bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentariu deciziei curtii constitutionale 1570 din 19 noiembrie 2009 isabelap isabelap Buna ziua! Sunt studenta in anul I la Drept si cum orice inceput e greu ma confrunt si eu cu o dificultate si anume Dreptul Constitutional. Pe langa faptul ca ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii miruna.c miruna.c speta e asa: odata cu recursul am ridicat o exceptie de neconstitutionalitate. recursul s-a solutionat pe 30 nov. asa : respinge recursul ca nefondat. despre ... (vezi toată discuția)
Decizie a curtii constitutionale Gigel Vieru Gigel Vieru Mare rugaminte, cine imi poate da si mie decizia nr.1206 din 11.11.2008 a Curtii Constitutionale aparuta in M.O din 8.12.2008. Multumesc anticipat, am mare ... (vezi toată discuția)