avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... PENALIZARI POLITA CASCO - LEASING
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

PENALIZARI POLITA CASCO - LEASING

Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an dupa ce nu am platit asigurarea CASCO, in momentul inchiderii contractului de leasing. Penalitatile au fost emise pentru ca am beneficiat de 1 an gratuit la asigurarea CASCO. Cei de la leasing nu vor sa faca transferul de proprietate pana nu achit aceste penalitati, desi am platit inclusiv taxa de 100 euro pentru transferul de proprietate.
Cel mai recent răspuns: Eugenia1970 , utilizator 07:52, 28 August 2012

daca ati avut daune este normal ca prima sa fie mai mare decat in anul precedent
Cum ati rezolvat, pana la urma problema? Eu sunt, aproximativ, in aceeasi situatie, numai ca n-am beneficiat de nicio oferta, am inchis contractul leasing de 1 an si jumatate, iar ,,proprietarul" mi-a emis facturi casco si rca, fara sa ia legatura cu mine, am cerut, acum 1an, sa nu-mi mai trimita facturi, pt ca nu mai doresc, din moment ce mi-am achitat masina, dar nu m-au luat in seama, si , daca acum o luna aveam datorii 8500 ron, acum am aproape 1000. Mi-am expus situatia pe forum,pe 25 aug. 2012, dar n-am primit nicio parere!
Am achitat suma ceruta pt ca altfel nu am reusit sa recuperam masina , dar acum i-am dat in judecata sa ne recuperam banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme leasing auto pyerr79 pyerr79 Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank. Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere leasing. gya35 gya35 acum un an sotzul meu a preluat un contract de leasing pt un autoturism bmw. de atunci luna de luna el a platit rate masinii dar inainte de a prelua leasingul ... (vezi toată discuția)
Pot fi emise 2 rca pentru acelesi autoturism? MONA PARASCHIVU MONA PARASCHIVU Buna ziua .Am semnat un contract de novatie in anul 2009 prin care am preluat ratele la un autoturism si am devenit utilizator cesionar.In luna decembrie 2009 ... (vezi toată discuția)