avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... neclaritate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

neclaritate

La un srl cu un angajat cu jumate de norma, se platesc contributiile la jumatate sau in intregime sau minim integral cele pt un contract de 8 ore pe zi cu 700 ron min brut?Cineva de pe forum mi-a zis ca platesti numai jumatate din contributii.
Cel mai recent răspuns: multilands , utilizator 17:38, 31 Decembrie 2011
Contributiile se platesc procentual
stiu ca procentual dar calculez la valoarea normala a salariului brut sau la cea reala, adica la jumatate din venitul brut, adica 33 la suta din 700 sau din 350, 6,5 la suta din 700 sau din 350? Mentionez ca angajatul este cu jumate de norma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata gimadl gimadl Sotia(PFA) mea are o angajata cu jumatate de norma (salariul minim). In statul de plata Venitul brut este mai mic decat salariul de incadrare. Acum am ... (vezi toată discuția)
Salariu minim cim cu 8 ore/lunã MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, Vă rog frumos dacă mă puteţi ajuta la modul de calcul la salariul minim de încadrare pentru o persoană care lucrează 2 ore/zi, 8 ... (vezi toată discuția)
Contributia la sanatate eleonor eleonor am un if unde eu detin 70% din actiuni,sotul 20% iar baiatul 10% as dori sa stiu cum se va face calculul contributiei la sanatate,mentionez ca nu realizam ... (vezi toată discuția)