avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii STAT DE PLATA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

STAT DE PLATA

Sotia(PFA) mea are o angajata cu jumatate de norma (salariul minim).
In statul de plata Venitul brut este mai mic decat salariul de incadrare.
Acum am constatat ca nu s-a platit corect angajatul.
Ce e de facut?
Pe statele de plata e diferenta intre venitul Brut si salariul de incadrare . Venitul brut fiind mai mic mici.
Sunt vreo 8 luni de diferente.
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
gimadl, utilizator
Daca nu a lucrat toata perioada este normal sa fie mai mic.
Pana in data de 01.02.2013 salariul minim a fost de 700 lei/luna, deci pentru 1/2 norma 350 lei/luna. In situatia in care ati declarat in Decl.112 un venit mai mic de 350 lei/luna pentru norma de lucru completa (nu a avut ore neplatite) solutia este sa depuneti declaratii rectificative D112 pe toata perioada in care s-a calculat gresit si sa declarati si in Revisal salariul corect (daca si acolo s-a gresit).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala acordata eronat noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs in cazul in care un salariat a primit deducere personala dar nu trebuia sa i se acorde, cim nefiind ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie 112 dancozma dancozma Sunt administrator la o asociatie de proprietar. Am tripla calitate ca si contribuabil: -salariat cu norma intreaga cu un salariu brut de 3450 ... (vezi toată discuția)
112 depusa eronat timp de 1 an cristina29 cristina29 Buna ziua! Am o mare problema! Datorita softului de salarizare, s-a depus 112 in mod eronat, timp de 1 an de zile! :(:(:( O firma (srl) a ramas cu un singur ... (vezi toată discuția)