avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum schimb adresa de corespondenta?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum schimb adresa de corespondenta?

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cum trebuie sa procedez in urmatoarea etapa :
Vreau sa pimesc corespondentele de la finante la alta adresa decat este specificat in baza lor de date. Cum se procedeaza? Ce formular trebuie sa completez si ce alte documente trebuie anexate?:(

Daca stie cineva sa ma anunte , va rog !!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 2 Ianuarie 2012
Cererea de inregistrare a domiciliului fiscal al contribuabilului – 050

Cererea de inregistrare a domiciliului fiscal se completeaza si se depune in cazul in care domiciliul fiscal este diferit de domiciliul sau sediul social, sau in cazul in care contribuabilul isi schimba domiciliul fiscal declarat anterior.
Cererea se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla noul domiciliu fiscal, personal sau prin imputernicit/reprezentant fiscal si va fi insotita de documente care sa faca dovada detinerii sau ocuparii legale a spatiului pentru noul domiciliu fiscal.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 050 maria51 maria51 am cesionat partile soc a unei firme catre o pers juridica in urma acestui proces schimbindu se administratorul firmei si sediul firmei.de la circa fiscala de ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)