avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Preluarea informaþiilor de site-uri publice
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Preluarea informaþiilor de site-uri publice

Salut,

Sper ca m-am incadrat in aria corespunzatoare intrebarii mele.

Vreau sa va intreb ca se pot prelua informatiile de pe site-urile publice (primarii, ministere etc) fara a notifica adimistratorul, dar cu mentionarea url-ului sursa la finalul articolului. Informatiile care ma intereseaza sunt cele care anunta evenimente organizate de primarii, institutii, ministere etc. adica evenimentele care sunt anuntate pe site-urile publice

thx,
Mircea
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 16:10, 2 Ianuarie 2012
Avem doar o parte din intrebare, rugam si restul....
Incercati sa terminati fraza...in concret ce va intereseaza???:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presa on-line. pot publica pe saitul propriu stiri locale? ionuty ionuty am un site,unde as vrea pe el sa postez stiri si evenimente din viata locala, imi trebuie autorizatie? va rog spuneti-mi ce demersuri trebuie sa fac intr-un ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor in preluarea de informatii partiale de pe un site GeeLee GeeLee Buna ziua, Dorim sa realizam un agregator de anunturi imobiliare ce va prelua o scurta descriere a anunturilor de pe diverse site-uri de profil (de anunturi ... (vezi toată discuția)
Copyright agregator știri / presă. cum mă pot asigura că nu încalc legea? bogdan.munteanu bogdan.munteanu Salut, Lucrez la un site in care doresc sa introdu articole de stiri ale mai multor publicatii, si ma intreb daca este ok din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)