avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Conditii inlocuire telefon mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Conditii inlocuire telefon mobil

La inceputul lunii noiembrie am cumparat un telefon mobil din magazinul on line al unei firme. Dupa o luna de utilizare tastatura telefonului incepe sa se blocheze. In perioada 08.12.2011 - 28.12.2011 aparatul sufera 4 interventii in service.Am solicitat schimbarea telefonului dar solicitarea imi este respinsa .Momentan refuz sa ridic telefonul dupa a 4 -a interventie.
Care sunt conditiile de inlocuire a aparatului si ce demersuri trebuiesc urmate?
Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Inlocuirea unui telefon mobil in garantie Dya85 Dya85 In data de 30.01.2017 am mers la magazin orange shop cu un telefon mobil Samsung S6 edge din cauza ca nu mai pornea si nu se mai incarca,in data de 01.02.2017 ... (vezi toată discuția)
Telefonul venit din servis-autorizat'samsung' cu aceleas probleme MdVik92 MdVik92 Buna ziua ma numesc Victor si am intrebarea catre Dvs, ce pot face mai departe... Am un telefon Samsung S7 Edge de 8 luni, in ianuarie a aparut problema ... (vezi toată discuția)
Telefon defect seby14 seby14 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema cu care nu stiu cum sa o scot la capat. Mai jos am postat solicitarea facuta catre OPC pentru un produs achizitionat. ... (vezi toată discuția)