Aveti cumva idee unde as putea gasi "draftul" sau in cat timp va fi publicata varianta finala? Mie imi expira cele 126 de zile in 21 decembrie 2008 si vreau sa aflu daca intru pe noile prevederi, adica plata a 85 %.
Se aplica doar suspendarilor efective de dupa 1 ian 2009 sau tuturor dosarelor de suspendare depuse dupa aceasta data?
multumesc insa aceste documente le cunosc , eu aveam nevoie de formatul final dar probabil ca nu a fost inca promugata de catre presedinte, prin urmare magia cautarii continua.
In OUG nr.118/2008 nu se prevede nimic din ceea ce solicita initiatorul acestui topic ;) .... modificarea la OUG nr.148/2005 se refera la art.16 si art.18 , si anume :
1. La articolul 16, alineatul (1) va avea urmatorul cuprins:
Art. 16. — (1) Pe perioada in care se beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului, contributia individuala de asigurari sociale de sanatate se calculeaza prin aplicarea cotei prevazute de lege asupra valorii acesteia si se suporta de la bugetul de stat.”
2. La articolul 18, alineatul (6) va avea urmatorul cuprins:
„(6) In situatia prevazuta la alin. (5), la stabilirea cuantumului indemnizatiilor de asigurari sociale de sanatate se ia in calcul valoarea indemnizatiei pentru cresterea copilului.”
Indemnizatie
alonso_first_one
Indemnizatia de crestere a copilului,din cate am inteles se da din partea statului,si nu a angajatului.Intrebarea mea ar fi urmatoarea:in perioada in care se ... (vezi toată discuția)