avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari OUG 148/2005
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari OUG 148/2005

Aveti cumva idee unde as putea gasi "draftul" sau in cat timp va fi publicata varianta finala? Mie imi expira cele 126 de zile in 21 decembrie 2008 si vreau sa aflu daca intru pe noile prevederi, adica plata a 85 %.
Se aplica doar suspendarilor efective de dupa 1 ian 2009 sau tuturor dosarelor de suspendare depuse dupa aceasta data?

multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: klewos , utilizator 21:24, 18 Octombrie 2008
Gasiti "draftul" care va interesează, aici: www.avocatnet.ro/content/art...
@florentina albu
În pagina de la prima adresă menţionată de mine se află un link către "Forma iniţiatorului" - link-ul este identic cu cel din pagina la care faceţi trimitere... ;)

@anamaria.soaita
În mesajul iniţial cereaţi "draftul", în cel de-al doilea mesaj spuneţi, însă, că ştiţi despre informaţiile oferite pe forum şi că vă interesează "formatul final".

Dacă luăm de bune informaţiile de pe site-ul oficial al Camerei Deputaţilor (v. şi stenograma...), propunerea respectivă "rămâne la vot final", ceea ce înseamnă că nici măcar valoare de lege adoptată nu are (ca să nu mai vorbim de promulgare sau de începere a efectelor).

Cel mai probabil, din nefericire pentru dvs., legea nu va fi aplicată în timp util pentru ca dvs. să beneficiaţi de ea... vin alegerile, iar parlamentarii intră graţios în liberul electoral pentru munca "în teritoriu". ªi-au făcut reclama, s-au văzut la TV... restul nu prea contează pentru ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere 15% indemnizatie cresterea copilului VALI_H VALI_H Buna ziua, intrebarea mea este legata de legea privind reducerea indemnizatiei pentru cresterea copilului, cand si cum s-a aplicat? Pe parcursul a 15 luni mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie alonso_first_one alonso_first_one Indemnizatia de crestere a copilului,din cate am inteles se da din partea statului,si nu a angajatului.Intrebarea mea ar fi urmatoarea:in perioada in care se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa ccic simomagda simomagda Va solicit sprijinul in urmatoarea situatie: O mamica revine la serviciu in 11.02.2009 dupa concediu crestere copil iar din 01.03.2009 beneficiaza de concediu ... (vezi toată discuția)