avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate lucra cu norma intreaga la doua firme ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate lucra cu norma intreaga la doua firme consecutiv dar cu meserii diferite ?

as dori sa stiu daca pot lucra cu contract de munca la o a doua firma chiar daca eu sunt angajata cu carte de munca pe perioada nedetermina la firma mea fara sa am probleme la actualul loc de munca si daca trebuie comunicat acest lucru ?mentionez ca lucrez ca asistent medical iar perioada de iarna nu avem de lucru si as lucra in alt domeniu pana se deschide sezonul de munca la noi.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:01, 2 Ianuarie 2012
Da. Puteti sa aveti contracte de munca pe perioada nedeterminata sau determinata, cu norma intreaga sau partiala la mai multi angajatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O norma si jumatate. euangy euangy Sunt asistenta medicala cu norma intreaga pe o sectie si as dori sa stiu, daca pot lucra cu inca o jumatate de norma pe alta sectie, in aceasi ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca Rody 85 Rody 85 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns : dacă lucrez ca și Coordonator banca cu 8h și doresc sa îmi iau încă un job ca Asistent medical ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! daca lucrez full time ( 8 ore) ... Ali23.06 Ali23.06 Buna ziua ! Daca lucrez full time ( 8 ore) ca asistent medical , poate incheia un alt contract tot full time 8 ore la o firma unde voi fi agent de vanzari ... (vezi toată discuția)