avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale unde declar STAMPILA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

unde declar STAMPILA

Am infiintat o firma, recent.
Amprenta stampilei, trebuie sau nu declarata la vre=un organ al statului?
Stiam ca amprenta stampilei trebuie inregistrata undeva, dar contabilul si alti conioscuti imi spun ca nu trbuie.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anitsirc , utilizator 13:42, 4 Ianuarie 2012
Stampila firmei o obtineti de la orice Copy-shop in baza Certiificatului de inmatriculare.
Nu se declara nicaieri.
Se declara numai pierderea ei.
Am obtinut si am si folosit stampila, dar nu am declarat nicaieri amprenta (Asa cum auzisem)
STAMPILA este OBIECT de inventar de obicei se recomanda a se putea identifica pentru a nu putea fi facuta alta ca copie, daca faceti doua dati le numar si predatile cui doriti: contabil, casier, etc.
Exact, stampila se inregistreaza ca obiect de inventar. Amprenta acesteia va fi inregistrata de catre banca in momentul in care deschideti contul pentru societate. Nu veti putea utiliza o alta stampila in relatia cu banca.
Daca aveti un contabil... pe care cred ca dvs l-ati ales.... De ce nu aveti incredere in ce va spune el??? Ce bine ar fi sa scapam de " tarele" trecutului cand toti ne pricepeam la toate....
Contabilul ar trebui sa fie pentru firma ... Ca si duhovnicul pentru fiecare din noi...

Alte discuții în legătură

Pierderea stampilei unei institutii publice aleodor27 aleodor27 Care este procedura in cazul pierderii unei stampile a unei institutii publice? (vezi toată discuția)
Cum procedez dacã am pierdut ºtampila de traducãtor autorizat? ELuminita ELuminita Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, cum trebuie sa procedez in cazul pierderii stampilei de traducator autorizat? Multumesc (vezi toată discuția)
Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)