avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale unde declar STAMPILA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

unde declar STAMPILA

Am infiintat o firma, recent.
Amprenta stampilei, trebuie sau nu declarata la vre=un organ al statului?
Stiam ca amprenta stampilei trebuie inregistrata undeva, dar contabilul si alti conioscuti imi spun ca nu trbuie.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anitsirc , utilizator 13:42, 4 Ianuarie 2012
Am un contabil...dar de ce sa nu stiu si eu?
Am considerat ca v-ati ales contabilul pe criterii de profesionalism ... Daca de fiecare data il veti verifica ... nu veti mai avea timp sa va ocupati de afacerea pe care tocmai ati initiat-o...
anitsirc a scris:

Am un contabil...dar de ce sa nu stiu si eu?

Foarte pertinent raspunsul Dvs. Asa este, aveti tot dreptul sa stiti, sa va informati nu numai cu privire la acest aspect, ci si in privinta altor neclaritati legate de activitatea societatii.

Edit later:

@piciul, este dreptul dansului sa puna intrebari. Daca este mai informat se poate ocupa si mai bine de afacerea pe care o conduce.
Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Nultumesc Gabrielle Monique, exact acesta este motivul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderea stampilei unei institutii publice aleodor27 aleodor27 Care este procedura in cazul pierderii unei stampile a unei institutii publice? (vezi toată discuția)
Cum procedez dacã am pierdut ºtampila de traducãtor autorizat? ELuminita ELuminita Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, cum trebuie sa procedez in cazul pierderii stampilei de traducator autorizat? Multumesc (vezi toată discuția)
Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)