avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

buna tuturor si un AN NOU FERICIT , in legatura cu restituirea taxei auto ;am depus la Finante Publice cerearea de restituire taxa auto (25.11.2011) si mi-a venit cu raspunsul negativ ,tin sa mentionez ca masina a fost inmatriculata in 20.12 .2010. sant sanse de recuperare dupa aproape un an de la plata taxei ,daca da care ar fi urmatori pasi pentru recuperare , multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: radmy , utilizator 21:32, 2 Ianuarie 2012
Depuneti actiune de chemare in judecata a AFP, la sectia comerciala pentru recuperarea taxei auto. Cereti anularea actelor administrative fiscale emise in momentul achitarii taxei de prima inmatriculare si obligarea AFP la restituirea sumei ce vi se cuvine.
buna seara, si La multi aani!!!
am cumparat un logan fabricat in anul 2006, actele de proprietate le-am facut in decembrie 2011, si mai departe nu am reusit sa il inmatriculez.
intrebarea mea este:
acum in ianuarie trebuie sa platesc noua taxa de inmatriculare?
va multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto catalincraciuneac catalincraciuneac buna tuturor si un AN NOU FERICIT , in legatura cu restituirea taxei auto ;am depus la Finante Publice cerearea de restituire taxa auto (25.11.2011) si mi-a ... (vezi toată discuția)
Imi pot recupera taxa de prima inmatriculare trutaanca trutaanca imi pot recupera taxa de prima inmatriculare pentru un autoturism inmatriculat in romania la data de 20 noiembrie 2008 daca dau statul in judecata? (vezi toată discuția)
Am vindut masina.mai pot recupera taxa auto? mirel-d mirel-d in ianuarie 2010 am platit taxa (83 milioane la acea data) la o masina pe care ulterior am vandut-o. Mai pot recupera taxa de poluare? Care sunt pasii de urmat ... (vezi toată discuția)