avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare 2012

daca am un salariat incadrat in functia de secretar administrativ cu un salariu de 800 lei cu ce coeficient trebuie sa-i majorez salariul?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: luminel , utilizator 19:44, 3 Ianuarie 2012
Dupa intrebare este foarte clar ca nu aveti contract de munca aplicabil si/sau regulament de ordine interioara care sa stipuleze asa ceva.
In aceste conditii nu va impune nimeni niciun coeficient.
Important este ca ati ajuns la concluzia ca trebuie marit acel salariu.
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
rosu gheorghe, utilizator
pentru anul 2011 a avut contract de munca cu salariul brut de 800 lei.
Vazand ca s-a modificat salariul minim pe economie pt anul 2012, intrebarea mea era daca trebuie sa maresc acel coeficient de salarizare, cu 1,2 sau 1,4 raportat la sal minim.
Multumesc
Nu se majoreaza salariul , decat daca aveti ccm aplicabil angajatorului in care sunt prevazuti coeficienti de ierarhizare sau daca acestia sunt prevazuti in reg.intern al angajatorului ..
este singurul salariat. am inteles
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti salarizare 2012 dumilor dumilor Pot angaja un ospatar cu un salariu brut de 800 ron sau trebuie sa aplic obligatoriu coeficientii de salarizare? Societatea nu are contract colectiv de munca (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Marire salariu CCA_MVP CCA_MVP am marit salariu minim de la 670lei la 700 lei.ma obligat vreo lege sa maresc si celelalte salarii cu acei coeficienti?multumesc (vezi toată discuția)